BBQ PIT BOX

Bp barbq

2016 óta

A FÜST A MI FŰSZERÜNK!

BP BARBQ

Ételeinket kimondottan a barbecue technológiához válogatott alapanyagokból készítjük egy olyan különleges, de könnyen értelmezhető “ízesítéssel”, ami semmivel sem helyettesíthető.

SERTÉS

MARHA

CSIRKE

PULYKA

RÁK

HÚSMENTES

A FÜST A MI FŰSZERÜNK!

Választék

Étlapunk nagy része hosszú ideig alacsony sütési hőmérsékleten bükkfaszén és bükkfa tiszta füstjén sült húsokból összeállított ételekből áll. Megtalálhatóak klasszikus BBQ fogások és szendvicsek, kimondottan a saját elképzeléseink szerint prezentálva.
Legnépszerűbb szendvicsünk, a nevünkhöz köthető BBQ REUBEN például egy olyan klasszikusból lett átalakítva, ami eredetileg is a világ egyik legjobb szendvicse, de a “BpBARbq csavarral” olyan karaktert kapott amivel vendégeink és a 2017-es győzelmünkkel, a KCBS (nemzetközi BBQ szervezet) elismerését is elnyerte.

BpBARbq élmény

Vendéglátói elképzeléseink az italkínálaton is tükröződnek. Legyen szó prémium söreinkről, pálinkaválasztékunkról, és a BBQ műfajban páratlan koktélkínálatunkról.
Jelszavunk, hogy nálunk mindenki itthon van! Anélkül, hogy a kulináris örömökről elterelnénk a figyelmet, a falon több nagyméretű Tv segítségével jó társaságban élvezhetőek sportesemények.
Maximális befogadó képességünk 60 fő de 35 főig szeparáltan tudunk társaságokat fogadni galériánkon.

Füstélmény

Régóta hiszünk benne és szerencsés módon a tapasztalataink is azt támasztják alá, hogy a természetes BBQ technológiával készült ételeink alacsony hőmérsékletű sütésével nem csak egy kitűnő állagot de a bükkfa füstjének köszönhetően egy utánozhatatlan ízt tudunk biztosítani húsainknak, legyen szó szárnyas, sertés, marha vagy bármilyen alapanyagról.
Az étterem szimbolikusan és fizikailag is a magyar gyártású BBQ PIT BOX köré épült.
Nyitás óta jelentősen gyarapodó eszközparkunk ugyanebből a márkából, egy kisseb szekrény smokerrel és egy különleges kemencével a D-Ovennel bővült. Utóbbiban például olyan egyszerű ételeknek adhatunk különleges “BpBARbq csavart” mint például a fasírt, rakott krumpli, malaccsászár, stb.

 

KAPCSOLAT

LÁTOGASS EL HOZZÁNK!

MINDEN NAP

H-V: 11 – 24

Írjon nekünk!

infók

E-MAIL

bpbarbq@gmail.com

TELEFON

+36 (70) 515 1515

NYITVA

H-V: 11:00 – 24:00

cím

Akácfa utca 24.

Budapest 1072

Közlekedés

5 perc séta a Blaha Lujza tértől az Akácfa utcán, a Király utca irányába haladva

2 perc séta a 4-6 villamos Wesselényi utcai megállójától az Akácfa utca irányába haladva